Стачка на служителите в лондонското метро причинява транспортен хаос в британската

...
Стачка на служителите в лондонското метро причинява транспортен хаос в британската
Коментари Харесай

Транспортен хаос заради стачка в лондонското метрото

Стачка на чиновниците в лондонското метро предизвиква транспортен хаос в английската столица, като повечето линии са затворени, а управляващите предизвестяват пасажерите да не пътуват с подземната железница, оповестяват медиите на Острова.

Членовете на Синдиката на работещите в железопътния и морският превоз (RMT) напуснаха работните си места за шеста 24-часова стачка от началото на годината заради съкращенията на работни места и промени в пенсионната скица, налагани в ущърб на чиновниците.

Над 1000 членове на английския синдикат " Юнайт " (Unite) също стачкуват.

Пътниците се приканват да ревизират дали превозът в тяхната посока не е спрян, преди да тръгнат, а проблемите, подбудени от стачката, се чака да продължат и на следващия ден заран, съобщи телевизия " Скай нюз ".

Макар и доста понижени, транспортни услуги се извършват по централните, северните и окръжните линии на лондонското метро. По всички останали линии превоз на пасажери не се прави.

Компанията оператор на метрото - " Транспорт фор Лъндън " (TfL), съобщи, че пътуващите с трамваите в града също може да изпитват проблеми поради понижено разписание.

На места се образуваха големи опашки за рейсове, до момента в който линията " Елизабет " и другите линии на метрото бяха мощно натоварени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР